Waarom ASC?

Bij ASC kunt u terecht voor onderhoud en reparatie, APK-keuring, Airco- en bandenservice, inbouw van diverse installaties, zoals alarm- telefoon- en carkitinstallatie, video-, hifi- en audioapparatuur en lpg-installatie alsmede navigatiesystemen en ruitschade. Maar wij doen meer: ASC is ook uw betrouwbare adres voor schadetaxatie en schadeherstel.

BCS AutoServiceCenter is BOVAG-lid en aangesloten bij de Bosch Car Service-organisatie. Bosch is toonaangevend als het gaat om levering van onderdelen en onderhoud aan alle automerken. Bosch staat ook synoniem voor hoogstaande technieken en innovaties in de auto-industrie. Hierdoor hebben wij de beschikking over geavanceerde uitleesapparatuur en afstelgegevens zodat wij allerhande automerken kunnen onderhouden.

Ook uw leaseauto is bij ons natuurlijk in goede handen met als extra de haal- en brengservice of gratis vervangend vervoer. Via Bosch zijn wij gecertificeerd om alle leaseauto’s te mogen onderhouden en repareren met behoud van fabrieksgarantie.

 

 

Moderne techniek & opgeleid personeel

Vakmanschap en grote marktkennis garanderen een uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening. Ons personeel is uitstekend opgeleid en wordt middels trainingen voortdurend bijgeschoold, zodat de gebruikte technieken up-to-date blijven. De medewerkers beschikken over een brede en specialistische kennis en maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Uw voordeel, want u kunt er zeker van zijn dat wij onderhoud en reparatie van uw auto naar volle tevredenheid verrichten. Wij hebben in onze moderne werkplaats 6 volledige  werkplekken.

 

Onze pluspunten in het kort:

  • Gratis haal- en brengservice
  • Leenfiets, leenscooter of leenauto
  • Gratis wassen na onderhoudsbeurt
  • Bandenhotel: Wij slaan uw zomer- en/of winterbanden voor u op
  • Wij zijn een gedreven team en denken met u mee


U bent van harte welkom in ons bedrijf!

 

Michel